Rahsia Kejayaan Dari Dropship Ke Stokis



RAHSIA KEJAYAAN

Dari  DROPSHIP ke STOKIS





Beribu kali sudah anda mendengar
" nak seribu daya, tak hendak seribu dalih"

Persoalannya, adakah anda mahu mengecapi kejayaan dengan pelbagai alasan?

Saya pasti anda, adalah orang yang ingin mengecapi kejayaan dengan seribu daya. Disebabkan itulah, anda akan membaca sehingga habis di bawah.

Alhamdulillah, saya telah berjaya menjana jualan 7 angka sepanjang tahun lepas dengan menjual produk orang dan saya akan dedahkan kepada anda bagaimana untuk tiru kejayaan saya ini melalui ebook ini .



Kisah Benar Pengalaman 3 Tahun untuk anda Hadam Dalam Masa 24 jam Sahaja!
Ini Bukan ebook yang disiapkan dalam masa sejam, sebaliknya ia mengambil masa yang panjang untuk hasilkan kandungan yang terbaik untuk anda yang memilikinya.



Ada 3 Edisi Dalam Ebook Ini


Edisi Dropship
Edisi Ejen
Edisi Stokis




Edisi Dropship

✔ Apakah yang dimaksudkan dengan dropship
✔ Kenapa perlu bermula dengan Dropship
✔ Apakah yang dropship perlu lakukan untuk cepat naik ejen
✔ Bagaimana mencari dropship
✔ Tip pemilihan produk
✔ Pengurusan Database
✔ Contoh membina ayat mencari dropship



Edisi Ejen

✔ Kenapa perlu menjadi ejen?
✔ Apakah strategy menjadi top ejen
✔ Kenapa ejen datang dan pergi
✔ Bagaimana untuk mengekalkan momentum kita sebagai ejen
✔ Bagaimana untuk dapatkan ejen berkualiti



Edisi Stokis

✔ Memahami tanggungjawab stokis
✔ kenapa perlu membina branding
✔ Apakah strategy membina legasi yang kualiti
✔ Bagaimana menjadikan ejen setia pada kita
✔ Cara mengendalikan wang.


Berapa Muka Surat Ebook ini?
Kesemuanya  114  muka surat 

Anda tidak akan dikecewakan sekiranya anda tidak berpuas hati dengan isi kandungan ebook ini,

Money Back Guarentee


anda boleh mendapat 100% wang anda dengan syarat anda meminta refund dalam tempoh 24 jam selepas pembelian




Walaubagaimanapun, jika ia terjadi.. anda adalah orang pertama yang meminta refund kerana tiada orang sebelum ini yang meminta refund.



Tahukah anda, ada 2 jenis orang yang selalu saya jumpa.

Yang pertama:- Sanggup melakukan apa saja bagi memperbaiki kehidupannya.

Yang Kedua :- Hanya duduk diam melihat orang lain dan berfikir kenapa mereka tak berjaya macam orang lain.




Saya pasti anda yang sedang membaca ini adalah kategori yang pertama .

Dan saya berikan anda DISKAUN disebabkan kesungguhan anda untuk baca sehingga ayat ini.


Harga Asal RM150

Selepas diskaun penjimatan  

Hanya tinggal RM90 sahaja!



Anda boleh terus 

lakukan terus transaction 



557380401999

DMS MARKETING


atau 



8600982984

DMS GLOBAL ENTERPRISE





kemudian whatsapp saya bukti serta detail diri anda.

whatsapp resit anda ke 013-512 9249

berserta NAMA dan kod " EBOOK EJEN "



**Jika anda dalam dilema kewangan tetapi mahu sungguh sungguh ilmu ini,
boleh whatssap "Diskaun EXTRA Ebook" ke 013-512 9249 .

Kami bukan mahu mengambil wang anda 
tetapi
 kami benar benar mahu bantu anda menambah wang dalam akaun anda,


Sila pastikan anda terus bertindak hari ini !



status ni buat saya sentap gila

Baca Bawah
status ni buat saya sentap gila
.
.
.
.
TAZKIRAH SENTAP
Ngumpat byk2...rancak
Dakwah byk2...muak!
Hal mengarut...di respond
Hal islamik...di postponed!
SALE dunia...hiruk pikuk
SALE akhirat...owh sibuk!
Majlis hu-ha...eh mestilah
Majlis ilmu...ermm tengoklah!
Beautifulnara...hari2 khatam
Buku agama...arghh susah nak paham!
Ubatan Barat...a must buy
Ubatan Sunnah...err tak sesuai!
Jurnal Oxford...terima melulu
Quran & Hadis...kena kaji dulu!
Jualan murah...beli cepat kang tarikh tamat
Sedekah amal jariah...esok2 pun sempat!
Shopping...biar mahal asal kualiti
Sedekah...biar sikit asal ikhlas hati!
Masa lapang...tgk TV
Serabut pikiran...baru nak ngaji?
Hidup...hanya sekali
Abih mati...ada byk kali?
Tak sedar2 jugak 😞....
p/s: copy paste
Moga tuan punya status ni mendapat pahala berganda.saya tak tahu siapa punya status ni ..
halalkan saya berkongsi sebab sekali baca memang duk teringat ingat ja

"Rumah ku , Syurga ku"

"Rumah ku , Syurga ku"


Adakah rumah kita adalah syurga kita?
Tanya balik pada diri,
bila kita balik rumah, 
adakah kita merasa tenang?
Adakah kita merasa bahagia?
jika tiada rasa tersebut,
bagaimana mahu berkata ia syurga?
tenang dan bahagia bukan semestinya rumah tersebut besar dan mewah.
tenang dan bahagia datangnya bila dalam rumah kita saling mengingati Allah dan Rasulullah.
tenang dan bahagia bila kita menghidupkan sunnah Rasulullah dalam rumah kita.
tenang dan bahagia bila Allah memberi Rahmat kepada keluarga kita.
Persoalannya bagaimana untuk meraih Rahmat Allah?
*Cukup Solat 5 waktu
*Bacalah Al Quran setiap hari di dalam Rumah
*Hidupkan 3/4malam.
*Hidupkan amalan sunnah Rasulullah.
Kalau ada dalam keluarga yang mana suami atau isteri atau mak atau ayah atau kakak atau abang atau adik yang bermasalah, doakan mereka.
Usah berhenti mendoakan mereka.
Usah berputus asa mendoakan mereka.
Kita tak tahu bila Allah nak beri hidayah pada mereka.
Usah menghina mereka,
sebenarnya bila kita ada ahli keluarga yang islam pada namanya sahaja bukan pada amalannya bukanlah ia ujian pada orang tersebut, tetapi ia ujian untuk kita juga.
Sebelum mengajak dia untuk solat, baca Al Quran, bangun tahajud, berpuasa, dhuha dan amalan lain, kita perlu buat dahulu.
Selepas itu kita ajak dia dengan lemah lembut untuk bersama sama kita.
Proses ini bukan mudah, anggap sahaja ini ujian daripada Allah untuk kita. Menguji kesabaran serta keimanan kita. Letakkan sebab utama kita adalah kerana Allah, moga moga Allah beri kekuatan pada kita.
Sayang semua, tiada lebih indah daripada mempunyai keluarga yang bahagia.Dan bahagia itu apabila dalam hati kita ada Allah 
salam subuh,
Marziana Shukri

sahabat

Sahabat Yang sentiasa Ada tak kira apa saja situasi kita.
Sahabat Yang selalu argue dengan keputusan kita.
Sahabat yang akan tegur kesilapan kita.
Sahabat yang akan jujur betul apa yang dia rasa mengenai apa kita buat, apa tingkah laku kita.
Sahabat yang sudi menangis bersama kita.
serta sahabat yang sentiasa mendoakan kita 
tak lain tak bukan,
suami kita bagi wanita
isteri bagi si suami.. 
p/s: Utamakan lah sahabat ini berbanding kawan kawan yang lain, kerana yang lain belum tentu lagi dapat memahami dan ada di saat anda memerlukan 



Short Vacation 2 hari 1 malam di Felda Hot Spring Sungkai

Ceritanya, saya dah lama la jugak tak bercuti berdua duan dengan suami sejak sama sama fokus dalam bisnes ni.Dulu masa dia kerja, kerap jugak kami pi bercuti berdua.

Bila renung renungkan, last week kami boleh la nak lari sat dari dunia bisnes sebab banyak projek tergendala . Tak pa la, kita tengok pada sudut positive,hikmahnya dapat berehat sekejap.

Last bercuti bulan january bila pi penang, itupun dengan staf .Aktiviti dengan staf. Kalau setakat pi kl untuk kerja tu memang tak boleh nak kata bercuti sebab nya memang letih kot dan fikir urusan bisnes ja.

Hakikatnya pi bercuti pun memang duk pikir jugak, tapi under pressure sebab tak fokus pada kerja kan. Bila nak bercuti plak, tak tau nak pi mana pulak dah. Hai macam macam betul .

Lepas tu tetiba Allah bagi terlintas untuk bawa mak dan abah pi bercuti. Sebabnya tahun lepas pernah niat nak bawak mak pi hot spring sungkai dan satu family. Tapi disebabkan kakak sulong duk johor, sorang lagi anak kecik lagi maka tak boleh tunggu dah. Bawa mak dan abah je la.

Masa tu terlintas jugak la, mana tau atas asbab mengembirakan hati mak abah ni, Allah permudahkan urusan kami yang tergendala tu atau ada rezeki yang nak masuk berganda ganda kan?

Sebab kami pun tak suka bercuti time sesak.Kami pergi selasa pagi .Dalam 4 jam kami sampai di sungkai. Check in awal ..pukul 1 sampai, 1.30 dorang bagi kunci villa .
sebelum dapat kunci tu, saya berphoto shoot dengan encik suami di reception tu sampai berpeluh la jugak

Ni ha hasilnya,
tengokla gambar saya yang tak da tangan tu... gitu lah jadinya bila suami yang ambik gambar ye...



Sampai ja, villa.. abah dah excited tengok jacuzzi. Saya dan suami mandi biasa, solat rehat sekejap. Agaknya dah lama tak bercuti kan abah ni.. dan bosan dah dalam kereta tadi. dia dah conquer mandi dekat jacuzzi tu sorang sorang... Cuma katanya air tak berapa panas..




Sebab kami semua dah jamak siap, 4.30 kejut en suami dan pergi rebus telur .Cuaca masa ni mendung macam nak malam dah. Orang tak ramai..so kami ja yang merebus telur dan lehapa di situ sebelum mandi di pool yang public.

Orang memang tak ramai, rasanya villa yang ada orang, kami je ot..yang lain semua hotel biasa..sebab tak nampak orang pun.Dan pool bahagian air sejuk pulak tak open sebab air tak penuh katanya...

so merendam air panas jer la. mandi air panas ni tak sampai 30 minit dah letih dah..sebab kita rehat muscle muscle dan bakar lemak kan.. Tapi memang kerja lapar jer la lepas mandi ni.


Pukul 6 kami dah balik villa, mulanya ingat dah magrib sebab gelap.Rupanya nak hujan malam tu.Memang keletihan la jugak. sambil pakat duduk di ruang tamu, abah masak meggi dan kami order ja makanan suh dorang hantar ke bilik.

Punya malas nak pergi restauran yang jauh tu. memang jauh dari villa, kena naik kereta plak,
Price honestly mahai tapi berbaloi sebab banyak, saya share dengan en suami. Mak share dengan abah.

8.30Malam kami sambung berendam. Rendam jacuzzi air panas private kawasan villa ja, mandi air panas malam malam baru la best... kami abah tak join malam tu,letih dah kot katanya..

gambar suami ja, sebab kami tak bertudung

Malam tu memang tidur nyenyak seba  hujan membasahi bumi kan.
esok pagi ,breakfast disediakan..

lepas ja breakfast,kami terus pergi mandi sekali lagi di kolam air panas yang public, dekat public ni panas dia lagi power dari dekat bilik...

Baru ingat nak tenangkan fikiran pagi pagi layan air panas. elok tak sampai 30 minit, ada 3 biji bas sekolah cina sampai, disebabkan pool air sejuk tak buka, semua pakat masuk kolam air panas ni.

ni masa breakfast

Hilang terus ketenangan, budak budak ni mandi macam tak panas langsung air ni!
Beberapa minit lepas tu, kami balik sampung mandi di villa.Mandi puas puas sebelum check out.

Sebenarnya saya sendiri bawak laptop untuk mengarang ebook baru yang akan dikeluarkan.Anggaran bulan ni, tapi bila kerja banyak ni ha.. idea pun berat ja nak keluar..

Nak dikatakan ,kita hanya merancang..
Laptop tu bukan words yang biasa saya guna,
apa benda ntah,format lain yang saya tak reti na buat design bagi lawa lawa ni. so tak jadi kerja la.. hanya menulis point2 penting dalam buku nota saya.


sebelum balik tu, sempat bawa mak dan abah merasa nasi bamboo
nasi bamboo ni nasi yang dikukus dalam buluh.Makan sekali ayam kampung bunian. nama ja bunian, bukan bunian . serius sedap .


okey itu sahaja entry yang anda =)

owh ya, bagi yang bertanya tiket untuk felda hot spring,
dia ada penginapan hotel dan villa
kami ambik villa sebab ada private jacuzzi.
private jacuzzi 

kalau nak duk hotel tapi nak private jacuzzi ada disediakan jugak, tapi kena jalan skit dan ada bayaran nya.
ni dekat kolam air panas yang public ,makin jauh tu makin panas
 

Tahun lepas masa kami pergi bersama staf,
kami ambik 2 villa.
1 villa 1 bilik untuk 2 orang
1 villa 2 bilik untuk 4 orang.

tahun lepas dorang buat promosi
villa 1 bilik rm250 camtu
villa 2 bilik rm330

baru baru ni kami pergi
villa 2 bilik rm500++booking  melalui agoda.

Biasa lah harga berubah rubah. kena pandai survey dan iku budget masing masing la ya.





"Biar Slow progress sekurang kurangnya ada daripada TIADA progress langsung! "






Selamat pagi!
Tiada kejayaan datang bergolek!

"Biar Slow progress sekurang kurangnya ada daripada TIADA progress langsung! "

Masih ingat cerita kura kura dan arnab?
Ambik cerita itu sebagai penguat semangat jika kita tak selaju orang lain!

Sebenarnya saya start jaga pemakanan bulan MAC, feb & mac berat maintain 65kg. Tapi gambar bulan mac tak jumpa cari baju yang sama, saya ambik gambar yang bulan feb masa beratur nak masuk seminar bisnes cara kami.

Dan the latest baru baru ni ja.
6 kg lost 2 bulan (Mac-April)

Cincin kena bertukar jari
Baju lama banyak boleh pakai dengan selesa dah, Tapi saya pegang matlamat.

Kurus Bukan GREEN LIGHT untuk pakai baju ketat.
Jual produk kurus Bukan Green Light untuk up gambar testimoni sexy mexy nampak shape badan

Doakan ‪#‎Dimar‬ meroket lagi bulan ni grin emoticon
‪#‎GulaGulaKurus‬

" orang tegur tanda dia sayang kita"

" orang tegur tanda dia sayang kita"

Dulu masa zaman sekolah, bila cikgu kata, cikgu marah ni, mak kamu duk marah marah ni tanda sayang tau!

Saya tak faham masa tu,
saya fikir kalau dah sayang, kenapa suka marah?

Cepat sangat saya judge tegur sebagai marah. Jiwa orang muda .
Bila semakin dewasa semakin saya faham, bertambah faham bila dah kahwin dan ada team sendiri dalam bisnes.

Sebab setiap kali saya menegur mereka, saya akan tegas dalam apa yang saya katakan. Biar mereka nak marah saya, nak kata saya marah tapi saya tau perkara tu saya dah lalui dan apa kesan positif pada mereka.

Pernah dulu, saya rasa fadeup dengan seseorang yang dalam team saya sehingga saya dah tak mau tegur apa yang dia buat. Dia jadi dalam diri " lantak kat hang ar, malas nak tegur"
bagi saya, kalau saya buat salah. Dan leader atau suami atau mak saya tak tegur.Itu bahaya! sebab kita akan selesa dalam keadaan yang salah!
Normal pada manusia setiap kali orang tegur, sentap!

tapi sentap tu la yang kita akan ingat dan setiap kali berlaku lagi, kita akan ingat teguran tadi. Betul kan?

So, tak apa ada orang tegur kita.
tu tanda dia take care dengan kita.

Jangan sampai dia tak tegur ja ,ok?
maaf pagi pagi bukan nak berletiaq tapi nak menyedarkan

p/s: hargai mereka yang banyak menegur kita , tanpa teguran mereka mungkin kita tak jadi macam kita sekarang


 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in