Tips Bagi Reward







Sebelum buat rewards, cer buat survey tanya dalam team. Apa barang yang mereka akan pulun untuk dapat?
Bila dah tau apa jawapan mereka , baru senang nak tentukan berapa kuantiti dalam masa berapa lama untuk dapat rewards tersebut.
Ada orang suka sesangat bercuti
Ada orang suka sesangat emas
Ada orang tak kisah apa pun dia akan pulun.
Sama macam team sales HQ , 3 bulan lepas mereka decide nak cincin. Kita set target, achieve target dapat cincin.
Bulan ni tanya nak apa.
Tak bagi jawapan.Kita letak sendiri lah apa rewardsnya ;)
Nak banyak choice emas dengan harga kasih sayang kena ke Kedai Emas Hajjah Halijah S/B

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in