SOALAN LAZIM

SOALAN LAZIM E-BOOK 

RAHSIA KEJAYAAN DARI DROPSHIP KE STOKIS 
&
 BASIC BISNES DI INSTAGRAM 


RAHSIA KEJAYAAN DARI DROPSHIP KE STOKIS 
Penulis : Puan Marziana Shukri



BASIC BISNES DI INSTAGRAM 
Penulis : Puan Marziana Shukri & Puan Zanariah 


SOALAN 1 : Apakah itu ebook? 

- Ebook adalah singkatan bagi "elektronik book". Ianya adalah sebuah dokumen yang berbentuk digital dan dalam format pdf. Ia akan dihantar kepada anda melalui aplikasi whatsapp atau email. Ia tidak dijual dimana-mana kedai buku. 

SOALAN 2 : Ada hardbook tak? 

- Maaf. Setakat ini belum ada dikeluarkan hardcopy. Ebook lagi mudah dan pantas! Sekali klik ja dah boleh baca. 

SOALAN 3 : Adakah kita perlu online atau perlu ada internet untuk baca ebook ini? 

- Tak perlu online. Hanya perlu internet ketika kali pertama untuk download dan simpan ebook ini. Selepas itu boleh simpan dan baca seperti biasa tanpa perlu internet. 

SOALAN 4 : Perlu ada "specific" bisnes ke? 

- Ebook Rahsia Kejayaan Dari Dropship Ke Stokis : Lebih fokus untuk bisnes yang menggunakan sistem ejen. 
-Ebook Basic Bisnes di Instagram : Sesuai untuk semua jenis perniagaan. 

SOALAN 5 : Ada buat kelas tak? 

-Buat masa sekarang belum ada. Sila follow facebook penulis untuk mengikuti perkembangan/ update untuk masa hadapan.

Link facebook :  marzianabintishukri

SOALAN 6 : Adakah saya akan dapat diskaun untuk dapatkan ebook ni? 

- Harga yang kami tetapkan untuk ebook ini memang dah istimewa dah. 

SOALAN 7 : Ebook ini sangat bagus, boleh tak saya menjual kembali?

- Ya, betul tu. Sangat bagus! Tapi ebook ini tak boleh dijual kembali kerana ia adalah hak milik penulis. 

SOALAN 8 : Kalau saya nak forward kat kawan-kawan boleh ke? 

- Tidak dibenarkan forward ebook ini kepada orang lain. Jika perlu, mintak keizinan penulis terlebih dahulu. Fikirkan status keberkatan ilmu dan rezeki yang anda perolehi dengan mengguna pakai ilmu tanpa keizinan penulis :) 




UNTUK DAPATKAN EBOOK 

SILA WHATSAPP KOD "EBOOK" 
KE
+60135129249








0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in