Reward Grand Lexis, PD

Ceritanya 3 stokis dan 2 leader DiMar berjaya achieve target untuk 6 bulan performance mereka dengan Mince a.k.a Gula Gula Kurus .

Memang dah bagitau awal awal, kalau sepanjang 6 bulan ni dorang achieve jumlah restok in certain unit ni dorang boleh bawak family bercuti di grand lexis.

Ok,
kenapa grand lexis?
Dan kenapa bersama family?

sebabnya dorang sendiri pilih untuk rewards bersama family. Kita kena faham yang team kita ni mjoriti housewife ke kerja ke camna.

Sebabnya kalau housewife dia akan utamakan keluarga dulu.Dan kalau dia buat sesuatu untuk keluarga , dia punya energy tu lain macam tau.

Dan jenis jenis hadiah ni based on undian dalam group FB kami ok,berbalik kepada kenapa grand lexis?

Nak bagi hadiah kat orang,baik yang kita suka kan. Saya sendiri pernah dah celebrate bufday n ulangtahun pertama di grand lexis n puas hati.

Sebabnya bila dah kahwin ni, nak jugak merasa mandi pool. Tapi nak mandi kat public pool macam tambun tu dah tak boleh nak terkinja kinja. Dah tak sopan la plak. Dan tak rasa private la nak mandi dengan tudung bagai.

So istimewa nya grand lexis ni dia ada pool private yang boleh mandi ke berendam tanpa bertudung. Kalau bawa family tu memang budak budak suka.Budak mana tak suka air kan.

so bagi saya, grand lexis ok sebagai rewards.Sekali lagi sebagai rewards ya sebab mahal..semalam sekali breakfast bilik paling murah 670.

Kalau nak rewards booking la awal2 sebab takut penuh and kot kot dapat murah

ok nak bagi tengok gambar sekitar grand lexis

ni view dari 
parking 
ni view sekitar bilik bilik atas laut..
jejalan masa nak pi breakfast
sebab kami berdua ja, bilik kami deluxe ja..Pool tak panjang mana berbanding bilik stokis yang bawak family

ni leader dan stokis yang achieve target
ni ruang bilik executive stoki n leader yang bawa family
katil 2
ruang kitchen dalam bilik
ok ni price bilik saya tadi tu.

ni bilik leader n.stokis yang bawa family.tak sama sebab bilik full.
ini.pun.3book thru agoda n 3 book dari website hotel 

Rezeki dorang ,masa check in bilik ni diupgrade secara percuma Ke bilik executive yang dalam gambar tadi
ni pool bilik executive tu.Kalau nka book, masuk dulu website grand lexis and perati dulu gambar n layout bilik. Kot satgi duk expect dapat pool panjang ni tapi dapat yang pendek tadi.

sapa pandai berenang, of cos suka yang panjang ni.Sebab saya tak pandai berenang.So yang kecik tadi.pun.dah cukup hehehe..


Malam tu kami makan di char kue teow king.
dalam 15minit ja dari hotel.

lepas balik tu, sampai 12 malam duk bagi hadiah n basuh sikit stokis n leader ni hahaha. Time cuti pun.kena basuh beb.
Nasib hampa la dapat founder camni.
meeting dalam bilik saya ja..
Top Leader, semua rewards dia bolot.sekali rantai tangan emas, cincin emas, 2loket emas.
ni plak top stokis, 
jam tngan nilai rm300 n hadiah grand lexis. Tarikh kami pi ni tarikh lahir kak zana.

penuh table...

bersama tokey kings char kue teow. Tq so much attas layanan yang super  special.
wajah wajah suami yang sporting sebelum bersurai

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in