Journey Kurus


Pejam Celik harini hari last bulan April 2017.
Dan ni posting pertama untuk tahun 2017.

SubhanAllah,
bersawangnya blog ni.hahahahaha
Dalam kesibukan dekat bisnes , makan tak pernah lupa walaupun makan lewat dan makan entah apa apa.kahkahakah

sampai la tetiba sedar asyik sakit lutut dengan sakit tumit.
Maka dengan itu, bermula lah journey untuk turunkan berat badan.

Bertahun lamanya asyik gagal,
kali ni berjaya turunkan berat badan dengan FORMULA sendiri.
Fuhhhh Alhamdulillah..

Kata orang, yerla owner produk kurus mestilah kurus.
Entah entah tak makan pun produk sendiri tu.

Hahahaha
mulut orang ni memang tak boleh nak tutup.
Dari kita buang masa bertekaq dengan dia, baik kita fokus kerja harian kita ni kan.
InsyaAllah bulan 5, akan kongsi sedikit demi sedikit tip kurus dekat facebook untuk bagi semangat dekat orang yang nak kurus sebelum raya nanti.

Walaupun sebelum ni dah memang share,tapi takkan pernah stop untuk terus share.
Sebab masih ramai yang belum tahu ilmu yang meluas ni.

untuk korang yang nak tau lebih berkaitan Gula Gula Kurus ni terus klik link ni ->#gulagulakurus

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in