Kek dari buah tembikai




Dah lama teringin nak buat kek version sihat ni.
Dulu nak buat kek nasi lemak, 
malas nak buat takut tak jadi sebab tak pandai masak dan tak creative
hahahha

so kemaren birthday mak, saja la buat kek buah tembikai ni
sebba mar pun tengah diet ni haaa
so terhasil jugak
30 minit ja dah siap.

total dalam rm15 ja kos dia sebab buat tak besar pun
tapi tu pun tak habis semalam makan 5 orang.





korang boleh layan video dekat facebook mar 
klik link ni -> Video step by step


0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in