Alhamdulillah 20hb tarikhnya

Bila throwback balik.
Memang perancangan manusia ni ada batasnya.

Kita merancang ja, Allah lebih mengetahui. Sebabnya kalau ikut plan masa jumpa doktor bulan 7, kata nak transfer embrio awal bulan 9.

Tapi Allah tak izin.
Dengan miss P lambat
Then bila cucuk GonalF, result tak seperti dijangka dan sambung cucuk pun sama ja.

Bila dah cakap kat doctor, saya penat dah cucuk, doc bagi ubat tablet progynova 2mg makan 2bji 2x sehari.

Alhamdulillah masa scan 14hb kemaren doctor kata rahim tebal cantik. So boleh plan tarikh untuk masukkan embrio.

Terima kasih Allah.
Lega dan excited pulak.
Tak sabar momen tu.

Kali ni doctor bagi ubat progynova jugak. Continue makan sampai result pregnant pun kena makan jugak. Dan doctor tambaj ubat untuk masuk ke miss V.

Total kos ubat dan scan tu RM959.
Esok@lusa InsyaAllah Embriologist akan unfreeze embrio yang beku tu.

Semoga embrio mar berjaya ke blastocyst dan menempel dengan baik dekat rahim nanti❤️

Doakan ya.
Ya Baari Ya Baari Ya Baari



Sekarang ni mar tunggu pihak klinik call untuk bgtau time untuk transfer embrio nanti.

Ada sembang dengan doctor kalau embrio tu tak berjaya ke blastocyst, akan unfreeze yang lain ke?

Doctor kata tak boleh dah sebab rahim dah ready dah tarikh tu. So kalau tak berjaya tak boleh buat. Kena buat lain. 

Then mar tak mau kusutkan kepala fikir jadi ke tak. Mar just feel result pregnant dan mar pregnant. Tu ja😍

So sekarang ni duk ricky hotel mana nak stay 2malam nnati. 

Macam last year. 
Transfer pagi. So mar stay penang semalam awal dan semalam lepas transfer. 

Ok uolss
Nanti mar sambung lagi sharing ok. 
Gatal tangan nak taip. 
Tu taip sini dlu. 
Nanti dekat fb, mar akan share bila dah berjaya❤️

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in