16.03.2021 Spotting again? Allahu

Pagi tadi bangun tgok2 ada spotting
Pukul 10 pagi pun ada
Terus wassap klinik tanya. Tak pa ka

Klinik minta datang pukul 5.30 jumpa doctor. Allahu nervousnya

Ya Allah kuatkanlah kandungan ku kalini.
Bertahan la baby


Bila doc scan
Doc sebut Alhamdulillah
Ingatkan sebab kandungan selamat

Rupanya kembar!!!

Terkejut kami laki bini
Sampai lupa syam nak ambik gambar doc scan, doc pun lupa print😅

Mmg x expect kembar sebab bacaan kalini HSG 4ratus lebih ja berbanding twin dlu 8ratus lebih

Doc kata tadi tadi 4ratus tu pun dah tinggi
Dan mar expect 1 lagi maybe dia lekat lambat kot

Dan doc cek kantung semua normal Alhamdulillah terima kasih Ya Allah.

Doc kata kemungkinan darah implantation
Teruskan ja ubat hormon macam biasa.

Moga mar sihat kalini. Mmg surprise sgt ni
Balik ni kena rest betul2 risau jugak duk spotting ni

Doakan ya
Doakan kandungan kalini bertahan cukup 37minggu dan baby dan mar sihat❤️

Mar belum start muntah2 apa
Cuma angin naik kepala
Tapi belahak dengan kentut ja😂

Macam tu lebih ok dari duk muntah2.
Doakan ya
Doakan mar sihat. 

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in