Spotting nak dekat result day

Harini hari ke 9
Petang kemaren masa nak mandi malam
Perasan ada spotting darah tapi skit sgt2
Dan merah jambu

Terus risau sebab duk rsa mcm sengugut tu tapi sat2 macam tu ja. 
Alaaa... Nak period ka😭

Tapi masa 1st ivf x menjadi dulu tak macam ni pun. Embrio gugur ka😭

Terus search kat Google spotting during ivf then terjumpa ni
Katanya boleh jadi masuk 2 embrio
1lagi x lekat tu yg drop jadi spotting

Harini still ada
Tapi sama skit sgt2
Dan rsa cramp tu sat sat ja mai

Nak beli upt test pun seeloknya cek awal pagi punya urine. Esok dah nak cek darah

So tunggu result darah esok ja la
Harap sangat mengandung kali ni😭😭😭

Dari kemaren dulu mata belah kiri duk kedip2.. Bukan nak percaya org kata petanda tak baik.. Tapi tu la😭

Alahai bila susah hati ni
Mcm2 pikir
Tp dalam masa yg sama duk doa moga mengandung dan bby kuat

Xda apa yg pelik2




0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in