Test UPT sebelum Tarikh Result

Haa nak cerita lepas balik Fet kali ni
48jam syam tak bagi dduk sgt. Dia asyik suruh baring ja sebab tempoh implantation kan. 

Yang kali ni mar pulak mcm xreti duk diam😅. Ada jugak rsa symptom nak period. 

Ada mcm rsa dekat bhgian ari2. Bukan cram tapi ala2. Sat2 ja. Harap2 tu implantation. 

Makan mar bedal ja kari
Sambal nasi lemak 
Kerepek pisang 
Apa nak makan. I bedal buat pregnant, alahan mcm sblm ni mmg xleh mkn best2😅 tapi makanan separuh masak, tomyam, sushi mar elak la.

Nak cerita nya teringat masa 2nd ivf hari ke 7 fet pi cek upt nmpak double line. 
Perangai tak sabar nak tau lekat ka tak ni kemuncak la ivf ke 3 ni 
Klau mai ke pikir takut xlekat tu nervous Ya Rabbi 

So mmg dah bawak balik UPT yg pernah cek dlu masa ivf ke 2.kira lama dah upt ni. 

Ya Allah frustnya bila 1 line ja😳
Xtau nk ckp frust tu camna. 
Dah cek senyap2
Syam xtau. 


Tapi mai petang ke malam macam nmpak garis satu lagi. Takkan tak kuat hcg? Dlu elok ja.. Ka kalini lekat tapi bukan kembar tu yang tak nmpak. Ke upt expied? 

Uwarghh mcm2 dah persoalan. 

4.3 hari ke8 cek lagi sebab bwak balik 1 lg upt. Cek lagi.. Sama jugak! Awal2 nmpak 1 line lpas nk tgh hari nmpk mcm pudar sgt 1 lg line.

Kalini dah bertambah frust
Xda mood dah pkir klau xjadi ka lini camna😭 umur 31 dah ni. Tahun ni 9 tahun dh kwen.. 

Ni bgtau syam
Ckp kat dia
Nk beli upt lain cek boleh dak

Mmg dia xbagi
Dia suruh tunggu ja ahad ni test darah


Alaaa
Nak tau dlu
Seram ni.. 

pudar sgt line ke 2, 4.3 tu..adeh gatal nak cek lepastu asyik duk memikir

0 comments:

Post a comment

 
Copyright © marziana shukri | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in